Խմորով տապակած իշխան կամ սիգ

Խմորով տապակած իշխան կամ սիգ
Խմորով տապակած իշխան կամ սիգ
Խմորով տապակած իշխան կամ սիգ
Խմորով տապակած իշխան կամ սիգ

Բաղադրամասեր

  • 160 գ իշխանին՝

  • 30 գ յուղ,

  • խմորի համար՝ 40 գ ալյուր,

  • 1 հատ ձու,

  • 40 գ կաթ,

  • 3 գ ձեթ,

  • աղը,պղպեղը, պոմիդորը, վարունգը, կարմիր բողկր, թարխունը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Մաքրած, լավացած, ոսկորնորը, գլուխը և լայնական կտրվածքով բաժանած մատնալողակները հեռացրած ձկան փափուկ մսի կտորները աղ, պղպեղ ցանել, թաթախել թույլ խմորի մեջ և տապակել մեծ քանակությամբ դաղած յուղում՝ միչև դարչնագույն կեղևով պատելը:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ
Սարքավորում
loading...