Բաղադրամասեր

Պահածոյացված եգիպտացորեն - 1 բանկա,

պանիր - 150 գ

սալորի չիր - 150 գ,

ձու - 3 հատ,

կանաչ սոխ - 1 փունջ

մայոնեզ - 2 ճ․գ

սխտոր - 1 ատամիկ,

աղացած սև պղպեղն ու աղը - ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Սալորի չիրը դնում ենք գոլ ջրի մեջ։

Այդ ընթացքում ձուն և պանիրն անցկացնում ենք քերիչով։

Տեսնում ենք, եթե սալորի չրերը փափկել են, հանում ենք ջրի մեջից և մանր կտրատում ենք։

Սալորների վրա ավելացնում ենք ձուն, պանիրը և եգիպտացորենը։ Այդ ամենի վրա լցնում ենք ճզմած սխտորը։

Այդ ամենի վրա ավելացնում ենք մայոնեզը և լավ խառնում։