Բաղադրամասեր

  • Պահածոյացված եգիպտացորեն - 1 բանկա,

  • պանիր - 150 գ

  • սալորի չիր - 150 գ,

  • ձու - 3 հատ,

  • կանաչ սոխ - 1 փունջ

  • մայոնեզ - 2 ճ․գ

  • սխտոր - 1 ատամիկ,

  • աղացած սև պղպեղն ու աղը - ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Սալորի չիրը դնում ենք գոլ ջրի մեջ։

  • Այդ ընթացքում ձուն և պանիրն անցկացնում ենք քերիչով։

  • Տեսնում ենք, եթե սալորի չրերը փափկել են, հանում ենք ջրի մեջից և մանր կտրատում ենք։

  • Սալորների վրա ավելացնում ենք ձուն, պանիրը և եգիպտացորենը։ Այդ ամենի վրա լցնում ենք ճզմած սխտորը։

  • Այդ ամենի վրա ավելացնում ենք մայոնեզը և լավ խառնում։

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց