Բաղադրամասեր

  • 2 բաժակ թթվասերին ՝

  • 2 բաժակա շաքարավազ,

  • 0.5 կգ կարագ,

  • 1թգ. սոդա,

  • 5 հատ ձու,

  • 2 տուփ խտացրած կաթ,

  • շոկոլադ և ալյուր

Պատրաստման եղանակը

  • 100 գր. կարագը լավ հարել, 3 ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել 2 բաժակ թթվասեր` 1 թգ. սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:

  • Բաժանել 7 գնդի:

  • Թխել առանձին-առանձին:

  • Կրեմը պատրաստելու համար հարկավոր է ՝

  • 2 տուփ խտացրած կաթը 2 ժամ եռացնել, 2 ձվի դեղնուցը 1 բաժակ շաքարավազով հարել: 400 գր. կարագը փափկեցնել, լավ հարել:

  • Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց