Բաղադրամասեր

  • 300 գր հորթի մսին ՝ ,

  • 200 գր կարմիր լոբի,

  • երկու հատ կանաչ պղպեղ,

  • մեկ հատ կարմիր պղպեղ,

  • 2 հատ փոքր վարունգ,

  • 1 գլուխ սոխ,

  • ձիթայուղ,

  • մաղադանոսն ու աղն ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Հորթ միսը խաշել, երկարավուն ու բարակ կտրատել:

  • Նույն չափի ձողիկներով կտրատել պղպեղներն ու վարունգը:

  • Սոխը կտրատել, թեթևակի տապակել բուսայուղով:

  • Ավելացնել պաղպեղները, մի փոքր տապակել:

  • Եփել լոբին:

  • Զանգվածին խառնել միսը, լոբին, լցնել ամանի մեջ:

  • Ավելացնել վարունգը, աղ անել, զարդարել կանաչիով:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց