Բաղադրամասեր

300 գր հորթի մսին ՝ ,

200 գր կարմիր լոբի,

երկու հատ կանաչ պղպեղ,

մեկ հատ կարմիր պղպեղ,

2 հատ փոքր վարունգ,

1 գլուխ սոխ,

ձիթայուղ,

մաղադանոսն ու աղն ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Հորթ միսը խաշել, երկարավուն ու բարակ կտրատել:

Նույն չափի ձողիկներով կտրատել պղպեղներն ու վարունգը:

Սոխը կտրատել, թեթևակի տապակել բուսայուղով:

Ավելացնել պաղպեղները, մի փոքր տապակել:

Եփել լոբին:

Զանգվածին խառնել միսը, լոբին, լցնել ամանի մեջ:

Ավելացնել վարունգը, աղ անել, զարդարել կանաչիով: