Բաղադրամասեր

Խմորի համար ՝ The disintegrator -1 tsp + սոդա - Ալյուր - 2 հատ վանիլին For meringue. - Սուրբ - 200 գր - ձվի սպիտակ - 6 հատ - վանիլին եւ շշուկ աղ: Bon appetit!

Դեղնուց - 6 հատ,

շաքարավազ - 200 գ,

կարագ - 100 գ,

կակաո - 2 -3 թ․ գ,

փխրեցուցիչ - 1 թ․ գ,

սոդա - 1 թ․ գ,

ալյուր,

վանիլին

Բեզեի համա ՝

ձվի սպիտակուց - 6 հատ,

շաքարավազ - 200 գ

Գլազուրի համար`

շոկոլադ - 200 գ,

կարագ - 50 գ

Պատրաստման եղանակը

Շաքարը ձեռքով հարել դեղնուցի հետ, 20 րոպե հարելուց հետո ավելացնել ալյուրը, սոդան, փխրեցուցիչը, կարագը, վանիլինը կակաոն և հարել այնքան մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

Եփել ջեռոցում 200 աստիճան ջերմաստիճանում 20 րոպե:

Կրեմի համար ձվի սպիատակուցը դնել կաթսայի մեջ, այնուհետև դնել գոլորշու վրա (մարմանդ կրակի տակ) և դանդաղ հարել հարիչով 20 րոպե, այդ ընթացքում աստիճանաբար ավելացնել շաքարավազը:

Այնուհետև թողնել, որ սառչի և քսել խմորի վրա:

Գլազուրի համար շոկոլադը տաքացնել, վրան ավելացնել կարագը: Խառնել, որպեսզի լինի միասեռ: Այնուհետև զգուշությամբ քսել թխվածքի վրա: