Բաղադրամասեր
Խմորի համար ՝ The disintegrator -1 tsp + սոդա - Ալյուր - 2 հատ վանիլին For meringue. - Սուրբ - 200 գր - ձվի սպիտակ - 6 հատ - վանիլին եւ շշուկ աղ: Bon appetit!
Դեղնուց - 6 հատ,
շաքարավազ - 200 գ,
կարագ - 100 գ,
կակաո - 2 -3 թ․ գ,
փխրեցուցիչ - 1 թ․ գ,
սոդա - 1 թ․ գ,
ալյուր,
վանիլին
Բեզեի համա ՝
ձվի սպիտակուց - 6 հատ,
շաքարավազ - 200 գ
Գլազուրի համար`
շոկոլադ - 200 գ,
կարագ - 50 գ
Պատրաստման եղանակը
Շաքարը ձեռքով հարել դեղնուցի հետ, 20 րոպե հարելուց հետո ավելացնել ալյուրը, սոդան, փխրեցուցիչը, կարագը, վանիլինը կակաոն և հարել այնքան մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
Եփել ջեռոցում 200 աստիճան ջերմաստիճանում 20 րոպե:
Կրեմի համար ձվի սպիատակուցը դնել կաթսայի մեջ, այնուհետև դնել գոլորշու վրա (մարմանդ կրակի տակ) և դանդաղ հարել հարիչով 20 րոպե, այդ ընթացքում աստիճանաբար ավելացնել շաքարավազը:
Այնուհետև թողնել, որ սառչի և քսել խմորի վրա:
Գլազուրի համար շոկոլադը տաքացնել, վրան ավելացնել կարագը: Խառնել, որպեսզի լինի միասեռ: Այնուհետև զգուշությամբ քսել թխվածքի վրա: