Բաղադրամասեր

  • Խմորի համար ՝ The disintegrator -1 tsp + սոդա - Ալյուր - 2 հատ վանիլին For meringue. - Սուրբ - 200 գր - ձվի սպիտակ - 6 հատ - վանիլին եւ շշուկ աղ: Bon appetit!

  • Դեղնուց - 6 հատ,

  • շաքարավազ - 200 գ,

  • կարագ - 100 գ,

  • կակաո - 2 -3 թ․ գ,

  • փխրեցուցիչ - 1 թ․ գ,

  • սոդա - 1 թ․ գ,

  • ալյուր,

  • վանիլին

  • Բեզեի համա ՝

  • ձվի սպիտակուց - 6 հատ,

  • շաքարավազ - 200 գ

  • Գլազուրի համար`

  • շոկոլադ - 200 գ,

  • կարագ - 50 գ

Պատրաստման եղանակը

  • Շաքարը ձեռքով հարել դեղնուցի հետ, 20 րոպե հարելուց հետո ավելացնել ալյուրը, սոդան, փխրեցուցիչը, կարագը, վանիլինը կակաոն և հարել այնքան մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

  • Եփել ջեռոցում 200 աստիճան ջերմաստիճանում 20 րոպե:

  • Կրեմի համար ձվի սպիատակուցը դնել կաթսայի մեջ, այնուհետև դնել գոլորշու վրա (մարմանդ կրակի տակ) և դանդաղ հարել հարիչով 20 րոպե, այդ ընթացքում աստիճանաբար ավելացնել շաքարավազը:

  • Այնուհետև թողնել, որ սառչի և քսել խմորի վրա:

  • Գլազուրի համար շոկոլադը տաքացնել, վրան ավելացնել կարագը: Խառնել, որպեսզի լինի միասեռ: Այնուհետև զգուշությամբ քսել թխվածքի վրա:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա