Բաղադրամասեր
6 հատ ձու,
150 գրամ շաքարավազ,
150 գրամ սերուցքային կարագ,
130 գրամ ալյուր,
150 գրամ կանեփ,
Գլազուրի համար ՝
Կրեմի համար ՝
150 գրամ շաքարավազ,
8 ձվի դեղնուց,
1 լ սերուցք,
1/2 ճաշի գդալ ալյուր,
1 նարնջի կեղև
Պատրաստման եղանակը
Դեղնուցը սպիտակուցից առանձնացնել, կարագը հալեցնել, դեղնուցը շաքարավազի մի մասի հետ հարել, սպիտակուցը՝ մնացած շաքարավազի հետ։
Ալյուրն ու կանեփը միախառնել, բոլոր զանգվածները միացնել իրար։
Թխել 4 շերտ՝ 30-40 րոպե 170 աստիճանով։
Պատրաստել կրեմը: Դեղնուցը շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել ալյուրը։ Սերուցքը հարել, ավելացնել նարնջի քերած կեղևը։ Եռացնել կրակին։
Սերուցքի մեջ լցնել դեղնուցը՝ թողնելով կրակին։
Քսել կրեմը, վերջում ավելացնել սերուցքով ու շոկոլադով պատրատսված գլազուրը։