Բաղադրամասեր
10 հատ կարտոֆիլին ՝
400 գրամ խոզապուխտ,
200 գրամ պանիր,
300 գրամ կարագ,
200 գրամ թթվասեր,
մաղադնաոսը, աղը, պղպեղը ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը լավ լվանալ և խաշել։
Մեջտեղից կիսել կարտոֆիլը և միջուկը հանել:
Կարտոֆիլի միջուկը խառնել կտրատած խոզապուխտի, կարագի, պանիրի և թթվասերի հետ ՝ համեմելով աղով և պղպեղով:
Ստացված զանգվածը լցնել կարտոֆիլի մեջ և վրան ավելացնել մաղադանոսը ու դնել ջեռոցը մոտ 10 րոպե: