Բաղադրամասեր

  • 10 հատ կարտոֆիլին ՝

  • 400 գրամ խոզապուխտ,

  • 200 գրամ պանիր,

  • 300 գրամ կարագ,

  • 200 գրամ թթվասեր,

  • մաղադնաոսը, աղը, պղպեղը ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Կարտոֆիլը լավ լվանալ և խաշել։

  • Մեջտեղից կիսել կարտոֆիլը և միջուկը հանել:

  • Կարտոֆիլի միջուկը խառնել կտրատած խոզապուխտի, կարագի, պանիրի և թթվասերի հետ ՝ համեմելով աղով և պղպեղով:

  • Ստացված զանգվածը լցնել կարտոֆիլի մեջ և վրան ավելացնել մաղադանոսը ու դնել ջեռոցը մոտ 10 րոպե:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա