Բաղադրամասեր

  • 0,5 կգ փոքր կարտոֆիլին ՝ Աղ Պղպեղ

  • 10 - 20 գր մաղադնաոս,

  • 10 - 20 գր կանաչ սոխ,

  • 10 - 20 գր - սամիթ,

  • 10 - 20 գր - ռեհան,

  • 10 - 20 գր սխտոր,

  • 1 թեյի գդալ մանանեխ,

  • 50 գր սպիտակ որակյալ գինի,

  • քացախ,

  • բուսայուղ,

  • աղը, պղպեղը և այլ համեմունքները ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Կարտոֆիլը խաշել։

  • Պատրաստենք սուսը: Միախառնել մանանեխը, քացախը, ճզմած սխտորը, աղը և բուսայուղը։

  • Կանաչիները հնարավորինս մանր կտրատել։

  • Խաշած կարտոֆիլները դնել սպիտակ գինու մեջ: Հետո կարտոֆիլին ավելացնել կանաչիներն ու սոուսը և մատուցել։

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց