Բաղադրամասեր
0,5 կգ փոքր կարտոֆիլին ՝ Աղ Պղպեղ
10 - 20 գր մաղադնաոս,
10 - 20 գր կանաչ սոխ,
10 - 20 գր - սամիթ,
10 - 20 գր - ռեհան,
10 - 20 գր սխտոր,
1 թեյի գդալ մանանեխ,
50 գր սպիտակ որակյալ գինի,
քացախ,
բուսայուղ,
աղը, պղպեղը և այլ համեմունքները ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը խաշել։
Պատրաստենք սուսը: Միախառնել մանանեխը, քացախը, ճզմած սխտորը, աղը և բուսայուղը։
Կանաչիները հնարավորինս մանր կտրատել։
Խաշած կարտոֆիլները դնել սպիտակ գինու մեջ: Հետո կարտոֆիլին ավելացնել կանաչիներն ու սոուսը և մատուցել։