Խաշիլ

loading...
Խաշիլ
Խաշիլ
Խաշիլ
Խաշիլ

Բաղադրամասեր

  • 80 գ բոված ալյուրն՝

  • 30 գ հալած յուղ,

  • 30 գ չորթան,

  • աղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Ցորենն ընտրել, թեթևակի բովել, սուրճաղացով աղալ և մաղել: Կաթսայում ջուր եռացնել, ըստ ճաշակի ավելացնել աղ, այնուհետև կաթսան կրակի վրայից վերցնել և պատրաստած ալյուրը (փոխինձը) խառնելով կամաց - կամաց դնել ջրի մեջ, որից հետո դնել մարմանդ կրակին և թողնել այնքան մամանակ, մինչև խաշիլը խտանա:

  • Խաշիլը մատուցելիս վրան լցնել հալած յուղ և բաց արած թան:

loading...
Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

loading...
Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ
Սարքավորում
loading...