Խաշած իշխան

Խաշած իշխան
  • Խաշած իշխան
  • Խաշած իշխան
  • Խաշած իշխան

Բաղադրամասեր

  • 250 գ իշխանին՝

  • 50 գ ջուր

  • աղը, թարխունը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Մաքրած և փորոտիքը հանած ձուկը լավ լվանալ, աղ ցանել և դնել կաթսան, մի քիչ ջուր լցնել և մարմանդ կրակի վրա 15-18 րոպե խաշել:

  • Կաթսան վերցնել կրակի վրայից, զգուշությամբ ձուկը փոխադրել սկուտեղը, ծածկել խոնավ անձեռոցիկով և մինչև մատուցելը պահել սառը տեղ:

  • Մատուցելիս ձուկը զարդարել կանաչեղենի տերևներով:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Տեխնոլոգիա
Սարքավորում