Բաղադրամասեր

կարտոֆիլ - 600 գր

ձիթայուղ - 1 բաժակ

կարագ - 2 ճգ

սխտոր - 2 գլուխ

մաղադանոս - 1 ճգ

լիմոն - 1 հատ

ուրց - 5-6 ճյուղ

աղ, սև պղպեղ։

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը լվանալ և խոր տարայի մեջ խառնել ձիթայուղի, կարագի և մաղադանոսի հետ։

Կարտոֆիլը կտրատել զիգզագաձև և շարել ջեռոցի թավայի մեջ։

Սխտորը, լիմոնը և ուրցը բաժանել կարտոֆիլների միջև, վրան աղ և պղպեղ ցանել։

Ամբողջը 1 ժամ տեղադրել 170 աստիճան տաքությամբ ջեռոցում։

Մատուցել ոչ շատ տաք վիճակում։