Բաղադրամասեր
4 հատ հավի ձու,
100 գ շաքարավազ,
3 ճաշի գդալ մեղր,
300 գ սև շոկոլադ,
100 գ կաթնային շոկոլադ,
200 գ սերուցքային կարագ,
5 գ վանիլի փոշի,
100 գ ցորենի ալյուր
Պատրաստման եղանակը
Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճանի։ Ողջ շոկոլադը մանրեցնել և հալեցնել գոլորշու վրա։ Հարել 4 հատ ձուն, ավելացնել շաքարավազը և վանիլի փոշին։ Հարել 5 րոպե։ Կարագը դնել ամանի մեջ և հալեցնել գոլորշու վրա։ Երբ հալվի խառնել հալած շոկոլադի, հետ մինչև միատար զանգված ստանալը։
Ստացված զանգվածը, ավելացնել ձվի վրա և խառնել։ Ավելացնել ալյուր և նորից խառնել։ Դնել ջեռոցում և թխել 25 րոպե։