Սաղմոն (լասոս)

loading...
Սաղմոն (լասոս)
  • Սաղմոն (լասոս)
  • Սաղմոն (լասոս)
  • Սաղմոն (լասոս)

Բաղադրամասեր

  • 2 հատ սաղմոնի միս,

  • 0.5 հատ լիմոն,

  • 2 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ,

  • 0.5 հատ սոխ,

  • 20 գ քացախ,

  • ձիթապտղի ձեթ,

  • մաղադանոս,

  • աղը, մղպեսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Պատրաստել սոուզ: Պատրաստել սոխառած, վրան ավելացնել քացախ, տոմատ, մաղադանոս, ջուր և թողնել կրակին 2 - 3 րոպե, վերջում վրան ճզմել լիմոնը:

  • Պլաստմասե ամանի մեջ դնել միսը, ավեալցնել սոուզը, փակել լավ խառնել, դնել սառնարանում 30 րոպե։ Տաքացնել ջեռոցը։ Ձուկը դնել ջեռոցում 8-10 րոպե: Եփված ձուկը դնել ափսեի մեջ, վրան լցնել եփելու ընթացքում գոյացած հյութը:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

loading...
Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
loading...