Պոմիդորով խորոված իշխան

loading...
Պոմիդորով խորոված իշխան
  • Պոմիդորով խորոված իշխան
  • Պոմիդորով խորոված իշխան
  • Պոմիդորով խորոված իշխան

Բաղադրամասեր

  • 200 գ իշխանին՝

  • 300 գ պոմիդոր,

  • 20 գ կարագ,

  • 20 գ սոխ,

  • աղը, պղպեղը, թարխունը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Մաքրած իշխանը լվանալ, աղ ցանել և դնել նախապես յուղ քսած տապակի մեջ: Ավելացնել օղակներով կտրտած գլուխ սոխ, կլոր շերտերով կտրտած պոմիդոր, ծեծած սխտոր և պղպեղ:

  • Ձկով տապակը դնել ջեռոցը և խորովել 15-18 րոպե:

  • Ձուկը մատուցել նույն տապակում, վրան ցանելով թարխուն և մաղադանոս:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

loading...
Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ
loading...