Պերգամինի թղթում խորոված կարմրախայտ

loading...
Պերգամինի թղթում խորոված կարմրախայտ
  • Պերգամինի թղթում խորոված կարմրախայտ
  • Պերգամինի թղթում խորոված կարմրախայտ
  • Պերգամինի թղթում խորոված կարմրախայտ

Բաղադրամասեր

  • 250 գ ձկանը՝

  • 80 գ պոմիդոր,

  • 20 գ կանաչ սոխ,

  • 10 գ թարխուն,

  • 10 գ կարագ,

  • աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Պերգամինի թղթի թերթին կարագ քսել, դրա վրա դնել մաքրած և փորոտիքը հեոացրած ձուկը, վերևից շարել պոմիդորի կտորները, մանր կտրտած կանաչ սոխ, թարխուն, ցանել պղպեղ և աղ: Թուղթը երկտակել, ծայրերը ծալել և խմորով ամրացնել:

  • Ձկով ծրարը դնել յուղ քսած տապակը և 15 — 18 րոպե խորովել ջեռոցում: Դրանից հետո զգուշությամբ բացել պերգամինի թուղթը և ձուկը փոխադրել սկուտեղը:

  • Ձուկը զարդարել մաղադանոսով:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

loading...
Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ
Սարքավորում
loading...