Պանրով և խնձորով մուս

loading...
Պանրով և խնձորով մուս
  • Պանրով և խնձորով մուս
  • Պանրով և խնձորով մուս
  • Պանրով և խնձորով մուս

Բաղադրամասեր

  • Խնձորի խյուս – 450 գ,

  • Սպիտակ փափուկ պանիր – 200 գ,

  • Ձվի սպիտակուց – 3 հատ,

  • Շաքարի փոշի – 1 ճ/գ,

  • Խնձոր – կես հատ,

  • Կիտրոնի հյութ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  • Լավ խառնել խնձորի խյուսը և պանիրը: Ձվի սպիտակուցները լավ հարել կիտրոնի հյութի հետ՝ աստիճանաբար ավելացնելով շաքարի փոշի: Հարած սպիտակուցային զանգվածը 2 անգամից խառնել պանրային զանգվածի հետ: Ստացված զանգվածը լցնել բաժակների մեջ:

  • 1 ժամից ոչ պակաս բաժակները դնել սառնարանի մեջ: Մատուցելիս զարդարել խնձորի մանր կտրատված կտորներով:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

loading...
loading...