Բաղադրամասեր

խոզի միս 1 կգ,

սոխ 4 գլուխ,

լոլիկ 3 հատ,

կարտոֆիլ 4 հատ,

պանիր 200 գրամ,

աղ,

սև պղպեղ,

մայոնեզ,

ձեթ

Պատրաստման եղանակը

Խոզի փափկամիսը շերտ-շերտ կտրատել, աղ և պղպեղ ցանել, ջեռոցի տապակի մեջ բուսայուղ քսել, շարել միսը իրար ոչ շատ մոտ: Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, դնել մսի վրա, վրան մայոնեզ քսել: Լոլիկը կլոր-կլոր կտրատել, շարել սոխի վրա, աղ և պղպեղ ցանել, վրան լցնել քերիչով անցկացրած պանիրը:

Կարտոֆիլը մաքրել, կտորների բաժանել և տապակի մեջ մսի կտորների արանքներում դնել:

Նախապես 200 աստիճան տաքացված ջեռոցում եփել մոտ 1 ժ.: Առաջացած մսահյութը պարբերաբար լցնել մսի վրա:

Պատրաստ լինելուց 15-20 ր. առաջ հանել, մսի և կարտոֆիլի վրա կրկին պանիր լցնել և դնել ջեռոցը: