Բաղադրամասեր

2 բաժակ թթվասերին ՝

2 բաժակա շաքարավազ,

0.5 կգ կարագ,

1թգ. սոդա,

5 հատ ձու,

2 տուփ խտացրած կաթ,

շոկոլադ և ալյուր

Պատրաստման եղանակը

100 գր. կարագը լավ հարել, 3 ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել 2 բաժակ թթվասեր` 1 թգ. սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:

Բաժանել 7 գնդի:

Թխել առանձին-առանձին:

Կրեմը պատրաստելու համար հարկավոր է ՝

2 տուփ խտացրած կաթը 2 ժամ եռացնել, 2 ձվի դեղնուցը 1 բաժակ շաքարավազով հարել: 400 գր. կարագը փափկեցնել, լավ հարել:

Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ: