Բաղադրամասեր

5 հատ կարտոֆիլին ՝

200 գրամ խոզապուխտ,

1 հատ միջին չափի սոխ,

1 հատ կծու պղպեղ,

1 հատ ձու

1 ճաշի գդալ ալյուր,

1 ճաշի գդալ կարագ,

50 գրամ պանիր,

բուսայուղ,

աղը, պղպեղը ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը շատ լավ լվանալ և չորացնել…

Լցոնի համար ՝ Սոխը և կանաչին կտրատել, տապակել։

Պանիրն ու նախապես տապակված խոզապուխտը ավելացնել տապակած սոխին ու կանաչիներին։

Կարտոֆիլը մեջտեղից կիսել, միջուկը հանել, միջուկը ավելացնել ընդհանուր զանգվածին։

Ստացված զանգվածը զգուշորեն լցնել կարտոֆիլի մեջ:

Պատել ալյուրով և տապակել ձեթի մեջ։