Կորկոտ

Կորկոտ
Կորկոտ
Կորկոտ
Կորկոտ

Բաղադրամասեր

  • 80 գ կորկոտին՝

  • 50 գ գլուխ սոխ,

  • 20 գ հալած յուղ,

  • աղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Կորկոտը ընտրել, լվանալ, 20—30 րոպե ջրում թրջել, իսկ հետո քամիչով քամել: Նախապատրաստած կորկոտը լցնել աղ գցած եոացող ջրի մեջ, յուղը հալել և ավելացնել վրան, կաթսան ծածկել, նորից հասցնել եռման, հետո կրակը պակասեցնել և շարունակել կորկոտը եփել մինչև պատրաստ լինելը:

  • Մատուցելիս կորկոտի վրա լցնել սոխառած:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Սարքավորում
loading...