Կաթնով

Կաթնով
Կաթնով
Կաթնով
Կաթնով

Բաղադրամասեր

  • 80 գ բրձին՝

  • 200 գ կաթ,

  • 0.5 գ դարչին,

  • 5 գ շաքարափոշի,

  • աղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Ընտրած և լվացած բրինձը ջրում եփել մինչև կիսաեփ վիճակը, փլավքամիչով քամել և լցնել եռացող կաթով կաթսան, աղ գցել և եփել մինչև պատրաստ լինելը: Կաթնովը մատուցել սառը, վրան դարչին և շաքարափոշի ցանած:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ
Սարքավորում
loading...