Բաղադրամասեր

1 կգ հորթի աղացած միս

3 գլուխ սոխ

1 հատ ձու

500 գ սունկ

50 գ կարագ

աղ, սև պղպեղ, սամիթ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը կտրատել, ավելացնել աղացած մսին, լցնել ձուն, կանաչին, լավ խառնել և թողնել հանգստանա: Հետո պատրաստել գնդիկներ: Սունկը կտրատել շերտերի, տապակել կարագի մեջ, համեմել աղով, կանաչիով և պղպեղով:Լցոնել մսի գնդիկները և տապակել լավ տաքացված տապակի մեջ: Կարելի է նաև ջրում եռացնել մսի գնդիկները, մատուցելիս ավելացնել համեմ և զարդարել լոլիկով:

Մատուցել տապակած կարտոֆիլի կամ կանաչ ոլոռի հետ: