Հալած պանիր

loading...
Հալած պանիր
Հալած պանիր
Հալած պանիր
Հալած պանիր

Բաղադրամասեր

  • կաթնաշոռ - 1 կգ,

  • կաթ - 1լ,

  • ձու - 2 հատ,

  • կարագ - 100 գր,

  • աղ - 1 թ/գդ,

  • սոդա - 1 թ/գդ

Պատրաստման եղանակը

  • Կաթնաշոռն ու կաթը խառնում ենք, դնում կրակին ու եռացնում 15 րոպե: Լավ քամում ու մզում ենք:

  • Խառնում ենք քամած կաթնաշոռը, աղը, սոդան ու կարագը: Անընդհատ խառնելով 6-7 րոպե եփում ենք մարմանդ կրակին և ավելացնում հարած 2 ձուն: Անընդհատ խառնելով եփում ենք ևս 5-6 րոպե: Լցնում ենք ձևամանների մեջ ու հովացնում: 1 ժամից հանում ենք ձևամանների միջից:

loading...
Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

loading...
loading...