Բաղադրամասեր

ձուկ - 200 գր (տառեխ կամ այլ տեսակի),

ձու - 2-3 հատ,

սոխ - 1 հատ,

ձիթայուղ - 3 ճ/գդ,

քացախ - 1 ճ/գդ,

մանանեխ - 1 ճ/գդ,

հազարի թերթեր, աղ - ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Հազարի թերթերը ձեռքով մանրացնում ենք, ձվերը խաշում և 4 մասի բաժանում: Ձկան փափկամիսը կտրատում ենք:

Սեխը կիսաշրջանաձև կտրատում ենք, խառնում ենք քացախը, մանանեխն ու ձիթայուղը:

Խառնում ենք բոլոր բաղադրիչները և մատուցելիս վրան լցնում սոուսը: