Ձկան արգանակ

loading...
Ձկան արգանակ
  • Ձկան արգանակ
  • Ձկան արգանակ
  • Ձկան արգանակ

Բաղադրամասեր

  • 150 գ ձկամթերքին՝

  • 600 գ ջուր,

  • 10 գ գազար, 10 գ մաղադանոս,

  • 20 գ սոխ

  • 0.5 գ սխտոր,

  • 4 գ աղ

Պատրաստման եղանակը

  • Կաթսայի մեջ լցնել սառը ջուր, ավելացնել մանր կտրտած գազար, սոխ, պռաս, նեխուր, մաղադանոս, սխտոր, և մանր կտրտած (60 - 70 գ) իշխան կամ բախտակ, կաթսան դնել մարմանդ կրակին, եփել:

  • Երբ ջուրն սկսի եռալ, արգանակի երեսից քափկիրով քափը քաշել, կաթսայի բերանը փակել և թողնել, որ 15 - 18 րոպե եփվի, որից հետո ձուկը հանել ջրից, երկրորդ կերակրատեսակներ պատրաստելու համար, իսկ արգանակը թողնել կրակին մինչև բանջարեղենը եփվի:

  • Ստացված արգանակից տարբեր սննդամթերքներ կարելի է պատրաստել:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

loading...
Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Սարքավորում
loading...