Բաղադրամասեր

15 մլ սոյայի սոուզ,

10 մլ բրձի քացախ,

3 հատ հավի ձու

Պատրաստման եղանակը

Ձուն խառնել սոյայի սոուզի և բրնձի քացախի հետ։ Եթե սոուզը դառն է ավեալցնել մի քիչ շաքարավազ, իսկ եթե քաղցր է ապա կարելի է մի քիչ աղ ավելացնել։ Թեթևակի խառնուրդը խառնել գդալով, որպեսզի ստացվի միատարր խառնուրդ։

Թավաի մեջ լցնել քիչ ձեթ, տաքացնել մարմանդ կրակի վրա և բարակ շերտով լցնել խառնուրդը, որպեսզի ստացվի բարակ շերտ։ Երբ ձուն եփվի, երկու կոմերը բերել կենտրոն, ստացվածը տեղադրել տավայի անկյունում, ազատ մասում լցնել ձվի խառնուրդը, նոր շերտ ստանալու համար։

Ստացված շետով փաթաթել առաջին շերտը։ Գործողությունը կրկնել այնքան, քանի դեռ խառնուրդը չի վերջացել։ Ստացված ձվաձեղը կտրատել և մատուցել։