Բաղադրամասեր
2 ձվին՝
30 գ ընկույզի միջուկ,
20 գ յուղ,
աղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Ափսեում ջարդած ձվի վրա աղ, պղպեղ ցանել, լավ հարել, վրան լցնել կեղևահանված ծեծած ընկույզ, նորից հարել և տապակել բարակ շերտով յուղ քսած տապակում 7—10 րոպե:
2 ձվին՝
30 գ ընկույզի միջուկ,
20 գ յուղ,
աղը՝ ըստ ճաշակի
Ափսեում ջարդած ձվի վրա աղ, պղպեղ ցանել, լավ հարել, վրան լցնել կեղևահանված ծեծած ընկույզ, նորից հարել և տապակել բարակ շերտով յուղ քսած տապակում 7—10 րոպե: