Բաղադրամասեր

  • խնձոր - 4 հատ

  • գազար - 3 հատ

  • կես կիտրոնի հյութ

  • թթվասեր - 100 գր

  • ընկույզ - 100 գ

  • աղ՝ ըստ ճաշակի

  • աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Ընկույզը մանր կտրատել։

  • Կեղևից և պտղամիջուկից մաքրել խնձորը, բարակ կտրատել։

  • Գազարը մաքրել, անցկացնել խոշոր քերիչով:

  • Այս ամենը խառնել, վրան կիտրոնի հյութ, թթվասեր, աղ և պղպեղ ավելացնել։

  • Ստացված զանգվածը լցնել աղցանամանի մեջ և մատուցել:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ