Բաղադրամասեր
խոզի միս – 500 գ,
կարտոֆիլ – 6-7 հատ,
աղ,
պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Խոզի միսը լվանալ, կտրատել ոչ մեծ կտորների:
Աղ, պղպեղ ցանել, թողնել երկու րոպե:
Մսի կտորները շարել թավայի մեջ և եփել մարմանդ կրակի վրա: Թավայի կափարիչը փակ թողնել այնքան, մինչև մսից դուրս եկած հեղուկը ցամաքի: : Ապա կափարիչը վերցնել:
Կարտոֆիլը մաքրել, կտրատել, լցնել թավայի մեջ:
Մսի յուղոտ մասի շնորհիվ արդեն հարկավոր չէ ոչ կարագ, որ բուսայուղ:
Կարտոֆիլն ու միսը տապակել մինչև կարմրելը: