Բաղադրամասեր
200 գ խոզի մսին՝
100 գ թթու դրած մրգեր (տանձ,խաղող),
25 գ գլուխ սոխ,
30 գ պրաս,
50 գ նռան հյութ,
աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Մեջքամիսը և ազդրի փափուկ միսը կտրտել, վրան ցանել աղ, պղպեղ, շարել շամփուրին և խորովել թեժ կրակով( աոանց րոցի), պարբերարար շրջելով, որպեսզի միսր հավասարաչափ խորովվի։
Մատուցել ափսեում, կողքից դնել թթու դրած պտուղներ, պրաս (սավզի) մանր կտրտած գլուխ սոխ։ Աոանձին մատուցել նռան հյութ։