Բաղադրամասեր

200 գ խոզի մսին՝

100 գ թթու դրած մրգեր (տանձ,խաղող),

25 գ գլուխ սոխ,

30 գ պրաս,

50 գ նռան հյութ,

աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Մեջքամիսը և ազդրի փափուկ միսը կտրտել, վրան ցանել աղ, պղպեղ, շարել շամփուրին և խորովել թեժ կրակով( աոանց րոցի), պարբերարար շրջելով, որպեսզի միսր հավասարաչափ խորովվի։

Մատուցել ափսեում, կողքից դնել թթու դրած պտուղներ, պրաս (սավզի) մանր կտրտած գլուխ սոխ։ Աոանձին մատուցել նռան հյութ։