Բաղադրամասեր
խոզի ֆիլե - 200 գր
կարագ - 3 ճգ
աղ, պղպեղ
նարինջ - 1 հատ
սոխ - 1 գլուխ
շամպինյոն - 80 գր
արգանակ - 50 մլ
աղացած իմբիր՝ դանակի ծայրով:
Պատրաստման եղանակը
Խոզի ֆիլեն մեդալյոնի տեսքով կտրատել, թեթևակի ծեծել և տապակի մեջ յուղով տապակել:
Հանել, համեմել և դնել տաք տեղ:
Նարինջը կտրատել, վերցնել 3 շերտ, դնել մի կողմ, մնացածի հյութը քամել:
Կտրատել սոխը, սունկը, կարագով սոխեռած անել, ավելացնել նարնջի հյութը, արգանակը, սունկը և շոգեխաշել 10 րոպե:
Համեմել իմբիրով և սոուսով: