Բաղադրամասեր
3 բաժակ ալյուր,
1 բաժակ շաքարավազ,
150 գրամ կարագ,
200 գրամ կեֆիր,
1 ձու,
3 խնձոր ,
1 թ. գ. սոդա,
1-2 ճ. գ. աղ ,
քացախ
Պատրաստման եղանակը
Խառնել շաքարավազը, կարագը, ձուն, կեֆիրը, աղը: Ավելացրեք սոդան՝ մեջը քացախ, խառնեք, ավելացրեք ալյուրը:
Խմոր հունցեք: Գրտնակեք կամ ձեռքերով տափակացրեք խմորը: Խնձորները լվացեք, կտրատեք փոքր շերտերով, դրանք շարեք խմորի վրա:
Թավան տաքացրեք մինչև 200 աստիճան և եփեք 20 րոպե: