Բաղադրամասեր
միջին չափի խնձոր - 3 հատ
յուղալի սերուցք - կես բաժակ
ձու - 2 հատ
շաքարավազ - 0.5-1 ճգ
ալյուր - 2-3 ճգ
ձիթապտղի յուղ - 1 ճգ
աղ, դարչին (ըստ ճաշակի)
բուսական յուղ, թթվասեր
Պատրաստման եղանակը
Խնձորները լվանալ և քառակուսիներով կտրատել։
Ձուն հարել շաքարավազով և աղով, ավելացնել սերուցքը, ալյուրը, ձիթապտղի յուղ և դարչինը (ըստ ճաշակի), ինչպես նաև կտրատված միրգը. այս ամենը խառնել։
Թավայի մեջ մի քիչ բուսական յուղ լցնել և տաքացնել, ապա գդալով լցնել խմորը. անհրաժեշտ է երկու կողմից տապակել։
Նրբաբլիթները պետք է մատուցել տաք վիճակում՝ վրան լցնելով թթվասեր կամ ինչ-որ մի ուրիշ քաղցր օշարակ կամ սոուս։