Բաղադրամասեր
160 գ իշխանին՝
30 գ յուղ,
խմորի համար՝ 40 գ ալյուր,
1 հատ ձու,
40 գ կաթ,
3 գ ձեթ,
աղը,պղպեղը, պոմիդորը, վարունգը, կարմիր բողկր, թարխունը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Մաքրած, լավացած, ոսկորնորը, գլուխը և լայնական կտրվածքով բաժանած մատնալողակները հեռացրած ձկան փափուկ մսի կտորները աղ, պղպեղ ցանել, թաթախել թույլ խմորի մեջ և տապակել մեծ քանակությամբ դաղած յուղում՝ միչև դարչնագույն կեղևով պատելը: