Բաղադրամասեր
1 կգ խախողին ՝
1 կգ հավի կրծքամիս,
500 գ պանիր,
300 գ թթվասեր,
500 գ պահածոյացված անանաս
Պատրաստման եղանակը
Խաղողը լավ լվանալ և մեջտեղից կիսել:
Անանասը կտրատել, իսկ պանիրը մանրացնել քերիչով։Հավի եփած կրծքամիսը կտրատել մանր քառակուսիներով: 5. Բոլոր բաղադրիչները խառնել, վրան լցնել յոգուրտը և նորից խառնել:
Հավի եփած կրծքամիսը կտրատել մանր քառակուսիներով: Բոլոր բաղադրիչները խառնել, վրան լցնել թթվասերը և նորից խառնել:
Ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել նաև մանրեցված ընկույզ։