Բաղադրամասեր

1 կգ խախողին ՝

1 կգ հավի կրծքամիս,

500 գ պանիր,

300 գ թթվասեր,

500 գ պահածոյացված անանաս

Պատրաստման եղանակը

Խաղողը լավ լվանալ և մեջտեղից կիսել:

Անանասը կտրատել, իսկ պանիրը մանրացնել քերիչով։Հավի եփած կրծքամիսը կտրատել մանր քառակուսիներով: 5. Բոլոր բաղադրիչները խառնել, վրան լցնել յոգուրտը և նորից խառնել:

Հավի եփած կրծքամիսը կտրատել մանր քառակուսիներով: Բոլոր բաղադրիչները խառնել, վրան լցնել թթվասերը և նորից խառնել:

Ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել նաև մանրեցված ընկույզ։