Բաղադրամասեր

  • 1.5 կգ տավարի տոտիկին՝

  • 500 գ զինգ,

Պատրաստման եղանակը

  • Ոտքերը խանձել, մի քանի անգամ լվանալ, կտրել մեծ կտորներով և 1 օր թողնել ջրի մեջ՝ ջուրը փոխելով 2 - 3 ժամը մեկ:

  • Հետո նորից լվանալ, դնել էմալե ամանի մեջ և այնքան ջուր լցնել, որ 15 - 20 սմ ծածկի ոտքերը և դնել մարմանդ կրակի վրա:

  • Զինգը մաքրել, լվանալ և եփել այնքան, մինչև հոտը անհետանա: Հետո արգանակը թափել, զինգը լվանալ սառը և տաք ջրով և ավելացնել ոտքերի վրա:

  • Շարունակել եփել ավելի ցածր կրակի վրա առանց աղի՝ հեռացնելով քափը, մինչև միսը առանձնանա ոսկորներից:

Պատրաստման բարդությունը

Դժվար

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Սարքավորում