Բաղադրամասեր

1 հատ ձու,

30 գ կարագ,

1 բաժակ կաթ,

1 բաժակ ալյուր,

300 գ պանիր

Պատրաստման եղանակը

Ձեռքի հարիչով ձուն հարել:

Կաթը լցնել և նորից հարել:

Ավելացնել ալյուր և ամբողջը հարել:

Պանիրը քերել:

Քերած պանիրը խմորի մեջ դնել:

Թավան կարագով պատել, խմորը դնել և տապակել ցածր կրակի վրա, մինչև որ կարմրի:

Հետո մյուս կողմի վրա շրջել և տապակել մինչև պատրաստ լինելը:

Աղբյուրը ՝ http://blognews.am/arm/news/499801/khachapuru-patrastman-arag-ev-hesht-dzev.html