Բաղադրամասեր
1 հատ ձու,
30 գ կարագ,
1 բաժակ կաթ,
1 բաժակ ալյուր,
300 գ պանիր
Պատրաստման եղանակը
Ձեռքի հարիչով ձուն հարել:
Կաթը լցնել և նորից հարել:
Ավելացնել ալյուր և ամբողջը հարել:
Պանիրը քերել:
Քերած պանիրը խմորի մեջ դնել:
Թավան կարագով պատել, խմորը դնել և տապակել ցածր կրակի վրա, մինչև որ կարմրի:
Հետո մյուս կողմի վրա շրջել և տապակել մինչև պատրաստ լինելը:
Աղբյուրը ՝ http://blognews.am/arm/news/499801/khachapuru-patrastman-arag-ev-hesht-dzev.html>