Բաղադրամասեր

  • 1 հատ հավ,

  • 200 գ թթվասեր,

  • սամիթ,

  • 3 պճեղ սխտոր,

  • 1 ճաշի գդալ ձեթ,

  • Համեմունքներ

  • աղ

Պատրաստման եղանակը

  • Հավը կտրատել դոշի ուղությամբ։ Շաղ տալ վրան ձեթ։ Պատել համեմունքներով։

  • Դնել ջեռոցի թավայի վրա, մեջքը վերև։ Դնել ջեռոցում և տապակել 30 րոպե։

  • Հանել ջեռոցից և կտրատել։ Թթվասերի վրա ավելացնել սխտոր, մանր կտրատած սամիթ և աղ։ Ստացված զանգվածը լցնել հավի վրա։

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա