Բաղադրամասեր

ոչխարի միս - 4 կգ

սխտոր - 3 պճեղ

նանա - 3 ցողուն

պանիր ռոկֆոր - 100 գր

աղ, սև պղպեղ

կարմիր գինի - 1 թեյի բաժակ:

Պատրաստման եղանակը

Ոչխարի բդի ոսկորը հեռացնել:

Սխտորը ոչ բարակ ձողիկների կտրատել, աղն ու պղպեղներն ավելացնել, խառնել:

Մսի մեջ սուր դանակով ճեղքեր բացել, սխտորի կտորները տեղավորել ճեղքերի մեջ:

Նանա մանր կտրատել, խառնել կապույտ պանրի հետ, տրորել:

անա մանր կտրատել, խառնել կապույտ պանրի հետ, տրորել: Այս զանգվածը տեղադրել ոսկորի տեղում, բդի ձևը վերականգնել, կապել, բուսայուղով բոլոր կողմերից տապակել այնքան, որ կեղև կապի, կարմիր գինի ավելացնել, մի քիչ էլ տապակել, ապա բուդը 2-3 տակ փաթաթել ալյումինաթղթով ևդնել 170* .ջեռոցը:

Եփել ամեն կգ-ի հաշվով` մեկ ժամ հաշվարկով:

Բուդը հանել ջեռոցից, թողնել 20 րոպե, հեռացնել ալյումինաթուղթը, մատուցել: