Բաղադրամասեր
ոչխարի միս - 500 գր
նեխուր - 200 գր
սոխ - 2 գլուխ
համեմ
կարագ
աղ
կարմիր, սև պղպեղ:
Պատրաստման եղանակը
Ոչխարի միսը կտրատել և յուղով տապակել մինչև կիսապատրաստ լինելը։
Սոխարած անել։
Նեխուրը լվանալ և երկարությամբ կտրատել։
Ոչխարի տապակած միսը դնել խորը կաթսայի մեջ, ավելացնել սոխառածով նեխուրը, համեմել աղ ու պղպեղով և վրան այնքան տաք ջուր լցնել, որ կաթսայի պարունակությունը ծածկվի։
Եփել մինչև մսի պատրաստ լինելը:
Մատուցել սոուսի հետ: