Բաղադրամասեր
150 գ մսին՝
100 գ կարտոֆիլ,
20 գ հալած յուղ,
25 գ գլուխ սոխ,
50 գ պոմիդոր,
50 գ վարունգ,
աղը, պղպեղը, համեմը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Մեջքամիսը բաժանել երկու մասի, յուղով տապակել, փոխադրել կաթսան, վրան ջուր լցնել այնքան, որ միսը միայն ծածկվի:
Հետո խաշել մինչև որ փափկի: Ապա ավելացնել սոխառած, կարտոֆիլ,աղ պղպեղ: Միսը դնել վաոարանի մեջ և թողնել մինչև պատրաստ լինելը:
Տապական մատուցելիս վրան ցանել համեմ և մաղադանոս։ Աոանձին մատուցել պոմիդոր և նորահաս վարունգ;