Բաղադրամասեր

վարունգ - 300 գր,

եգիպտացորեն - 200 գր,

հազարի թերթեր - 1 կապ,

կաղամբ - 150 գր,

բուսայուղ - 5 ճ/գդ,

աղ - ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Վարունգն ու կաղամբը կտրատում ենք: Գեղեցիկ կստացվի, որ վարունգը ձողիկներով կտրատենք:

Հազարի թերթերը լվանում ենք, չորացնում և բավական խոշոր կտորներով կտրատում (կարող ենք ձեռքերով մանրացնել)։

Վարունգը, կաղամբը, հազարի թերթերը և եգիպտացորենը լցնում ենք ամանի մեջ։ Ավելացնում ենք բուսայուղը, աղ ենք անում և խառնում։