Բաղադրամասեր

վարունգ,

կոտեմ և կանաչ սոխ,

բողկ,

պոմիդոր,

բաստուրմա,

լավաշ,

չաման,

ձեթ,

կարմիր փոշի պղպեղ,

թթվասեր

Պատրաստման եղանակը

Խորհանարդաձև կտրատված վարունգ, վրայից հաջորդ շերտը՝ կտրատված կոտեմ և կանաչ սոխ, մյուս շերտը՝ բարակ ծղոտաձև կտրատված բողկ, վրայից՝ կուբիկներով կտրատված պոմիդոր (ցանկության դեպքում կարող եք բոլոր շերտերը թեթև համեմել աղով և թեթև փչել բուսայուղ-), վրայից ավելացնում ենք եռանկյունաձև կտած ու թեթև տապակած բաստուրմա- մոտ 6-7 շերտ--- և ձևավորում բոված լավաշիկներով-,որի համար լավաշը ( կտրում եք եռանկյունաձև, վրան քսում խառնուրդը -չաման+ձեթ+ կարմիր փոշի պղպեղ ---- բովվում եք ջեռոցում- մինչև գույնը փոխի), վրայից էլ՝ թթվասերով գծեր ենք անում գեղեցկության համար-այսպես ասած ՝դիզայն- շաաատ համով է--ՓՈՐՁԵՔ-