Բաղադրամասեր

140 գր կարագ,

1 բաժակ շաքարավազի փոշի,

2 ձու,

2 ձվի դեղնուց,

6 ճաշի գդալ ալյուր,

պաղպաղակ, վանիլին՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

Տաքացրեք վառարանը մինչև 220 աստիճան: Կարագ քսեք թխվածքի համար նախատեսված կաղապարները:

Փոքր տարրայով տաք ջրի մեջ կամ ջեռոցում հալեցրեք շոկոլադը։ Վերջինիս խառնեք սենյակային ջերմաստիճանի կարագը՝ ստանալով համասեռ զանգված։։

Աավելացրեք շաքարավազի փոշին և դաևձյալ լավ խառնեք:

Ստացված զանգվածի վրա ավելացրեք ձվերը, խառնեք մինչև միասեռ զանգված ստանալը: Ավելացրեք ալյուր և վանիլին ու խառնեք:

Լցրեք խմորը կաղապարների մեջ և թխեք 6-12 րոպե:

Զգուշորեն առանձնացրեք ծայրերը կաղապարներից և շուռ տվեք թղվածքը ամանի մեջ:

Զարդարեք պաղպաղակով և մատուցեք: