Բաղադրամասեր
200 գ թթվասեր,
2 ճաշի գդալ կակաո,
1 ճաշի գդալ քացախ,
2 հատ ձու,
1 թեյի գդալ սոդա,
1 բաժակ շաքարավազ,
½ տարրա խտացրած կաթ,
1,5 բաժակ ալյուր
Պատրաստման եղանակը
Թթվասերը, ձվերը, շաքարավազը, խտացրած կաթը և կակաոն խառնել ամանի մեջ։
Ավելացնել սոդա, քաղախի մեջ խառնած, այնուհետև ալյուր։
Բոլորը խառնել և թխել շերտերը։ Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճան, դնել խմորը, ջերմաստիճանը իջացնել 180 աստիճանի և թխել 30-40 րոպե։