Բաղադրամասեր
Խմորի համար`
4 հատ ձու,
1,5 բաժակ շաքարավազ,
100գր․ կարագ,
3ճգ․ մեղր,
4ճգ․ կաթ,
4 բաժակ ալյուր,
Կրեմի համար ՝
2 բաժակ կաթ,
1,5 բաժակ շաքարավազ,
4ճգ․ ալյուր,
250գր․ կարագ,
վանիլին,
Գլազուրի համար ՝
3ճգ․ կակաո,
3ճգ․ կաթ,
կես բաժակ շաքարավազ,
30գր․ կարագ
Պատրաստման եղանակը
Ձուն, շաքարավազը, մեղրը, կաթը և կարագը միասին լավ խառնել և դնել ջրային գոլորշու վրա։ Անընդհատ խառնել, մինչև որ շաքարավազը հալվի։ Այնուհետև գոլորշու վրայից վերցնել և ավելացնել 4 բաժակ մաղած ալյուրը։
Խմորը հունցել և բաժանել 4 մասի։ Յուրաքանչյուրը գրտնակով բացել և թխել 180° տաքացված ջեռոցում, տապակի հակառակ կողմով։
Կրեմ- Շաքարավազը, ալյուրը և կաթը միասին խառնել և եփել մարմանդ կրակով, մինչև թանձրանալը։ Եփուկը հովացնել և քիչ-քիչ ավելացնել հարած կարագը, վանիլելինը։
Կրեմով պատել բոլոր շերտերը, իսկ 4րդ շերտի վրա գլազուր քսել։
Գլազուր-կաթը, շաքարավազը, կակաոն լավ խառնել, ապա դնել մարմանդ կրակին։ 2 րոպե անընդհատ խառնելուց հետո, վերցնել կրակից և ավելացնել վրան կարագը։