Բաղադրամասեր
6 հատ լոլիկ,
1 պճեղ սխտոր,
2 ճաշի գդալ թթու դրած կապար,
1 գլուխ սոխ,
150 գ ձիթապտուղ,
8 ճաշի գդալ ձիթապտղի ձեթ,
2 ճաշի գդալ կարմիր քացախ,
1 հատ հաց,
1 հատ ռեհան
Պատրաստման եղանակը
Խառնել կտրատած լոլիկները, մանրեցված սխտորը, սոխը, թթու կապարը և ձիթապտուղները՝ մեծ ամանի մեջ։ Ավելացնել ձեթ, քացաղ և լավ խառնել։ Լավ համեմել համեմունքներով։
Հացը կտրատել մանր կտորների և տապակել մինչև ոսկեգույն գույն ստանալը։ Ավելացնել աղցանի վրա և լավ խառնել։ Վրան ավելացնել ռեհանի տերևներ։