Բաղադրամասեր

խտացրած կաթ - 1 տուփ,

կարագ - 200 գր,

վաֆլի - 7 հատ,

բանան - 2 հատ,

կիվի - 4 հատ,

դեղձ - 3 հատ,

կոկոսի քերուկ - 80 գր

Պատրաստման եղանակը

Խտացրած կաթը փափկեցրած կարագի հետ հարում ենք մինչև թանձր, փքուն ու բաց գույնի զանգված ստանանք: Վաֆլե շերտը դնում ենք մատուցարանի վրա և պատում կրեմով:

Վրան ենք դնում կլոր կտրատած բանանը: Վրան ենք դնում մյուս վաֆլե շերտը, պատում ենք կրեմով և շարում կլոր կտրատած կիվիները: Ծածկում են երրորդ շերտով, վրան շարում դեղձի կտորները:

Նույն գործընթացը կրկնում ենք մնացած շերտերի հետ և վրան կոկոսի քերուկ ցանում: Նախքան մատուցելը տորթը դնում ենք սառնարանում: