Բաղադրամասեր

300 գ սպիտակ շոկոլադ,

400 գ փխրուն(песочны) խմոր,

600 մլ 35%-ոց սերուցքներ,

2 հատ ձու,

20 հատ ազնվամորի,

1 ճաշի գդալ շաքարավազի փոշի

Պատրաստման եղանակը

Ջեռոցը տաքացնել 170 աստիճան։ Խմորը գրտնակել և դնել 25 սմ ջեռոցի թավայի մեջ։ Վրան դնել սննդային թուղթ, թխել 15 րոպե, հանել թուղթը և թխել ևս 5-10 րոպե։

Ամանի մեջ տաքացնել շոկոլադը և սերուցքները, խառնել այնքան, քանի դեռ շոկոլադը չի հալել։ Այնուհետև ավելացնել ձվի դեղնուցները և անընդմեջ խառնել։ Ստացված զանգվածը լցնել խմորի վրա և թխել մինչև ամբողջովին պատրաստ լինելը

Հանել ջեռոցից և թողնել, որ սառչի։ Մատուցելուց առաջ շաղ տալ շաքարավազի փոշի։