Բաղադրամասեր
300 գ սպիտակ շոկոլադ,
400 գ փխրուն(песочны) խմոր,
600 մլ 35%-ոց սերուցքներ,
2 հատ ձու,
20 հատ ազնվամորի,
1 ճաշի գդալ շաքարավազի փոշի
Պատրաստման եղանակը
Ջեռոցը տաքացնել 170 աստիճան։ Խմորը գրտնակել և դնել 25 սմ ջեռոցի թավայի մեջ։ Վրան դնել սննդային թուղթ, թխել 15 րոպե, հանել թուղթը և թխել ևս 5-10 րոպե։
Ամանի մեջ տաքացնել շոկոլադը և սերուցքները, խառնել այնքան, քանի դեռ շոկոլադը չի հալել։ Այնուհետև ավելացնել ձվի դեղնուցները և անընդմեջ խառնել։ Ստացված զանգվածը լցնել խմորի վրա և թխել մինչև ամբողջովին պատրաստ լինելը
Հանել ջեռոցից և թողնել, որ սառչի։ Մատուցելուց առաջ շաղ տալ շաքարավազի փոշի։