Բաղադրամասեր

  • 2,5 բաժակ ալյուր,

  • 8 հատ ձու,

  • 200 գ սերուցքային կարագ,

  • 1 բաժակ ջուր,

  • 700 գ թթվասեր,

  • 1,5 բաժակ շաքարավազ,

  • մի պտղունց աղ

Պատրաստման եղանակը

  • Ջուրը դնել կրակի վրա, ավելացնել կարագ և աղ ։ Տաքացնել մինչև եռալը ( որ կարագը հալի)։ Կրակը թուլացնել և ավելացնել ալյուր։ Լավ խառնել, մինչև միատարր զանգված ստանալը։

  • Ստացված զանգվածը հանել կրակից և թողնել սառի։ Երբ զանգվածը սառի, հատ-հատ ավելացնել ձվերը։

  • Ստացված խմորը լցնել պարկի մեջ, և ստեղցել երկար ձողեր։

  • Դնել ջեռոցում 20 րոպե։ 200 աստիճան պայմաններում։

  • Կրեմի համար։ Թթվասերը խառնել շաքարավազի հետ։ Լավ խառնել մինչև շաքարավազի հալելը։ Ստացված ձողեիկը թաթախել կրեմի մեջ։

  • Այնուհետև դասավորել բուրգի նման։ Վրան կարելի է շաղ տալ շոկոլադ։

Պատրաստման բարդությունը

Դժվար

Տեխնոլոգիա